Se încarcă pagina ...

 

ECHIPAMENTE DE IARNA

Principalele echipamente folosite iarna pe utilajele MUSTANG sunt: LAMA DE ZAPADA, TURBOFREZA DE ZAPADA, SARARITA, PERIA UNGHIULARA. Suntem oricand la dispozitia dumneavoastra pentru a va comunica oferta speciala pentru aceste echipamente.

OFERTA IERNII

BRETT MOTORS vine in intampinarea dumneavoastra cu super ofera iernii !!! MUSTANG 2700V multifunctionalul care nu trebuie sa va  lipseasca din parcul de utilaje pentru lucrari indiferent de loc si anoptimp.

UTIL la UTILITATI !

In ultima jumatate a anului trecut, proiectul NET CITI a luat amploare in capitala Romaniei, sectoarele vizate a fi atacate fiind zonele semicentrale, unde retelele de fibra optica trebuie sa fie ingropate undeva in jurul adancimii de 40cm.

Miniexcavator Hanix la lucru pe Stadionul Naţional

Prin partenerul nostru Gama Verde, utilaje din portofoliul Brett Motors participă la lucrările pentru ridicarea Stadionului Naţional "Lia Manoliu". Un miniexcavator Hanix şi un încărcător cu virare prin deplasare marca Thomas sunt la lucru pe şantierul stadionului.

Miniîncărcător Mustang la Teatrul Naţional Bucureşti

Adaptabilitatea şi versatilitatea sunt atuurile cele mai importante ale echipamentelor compacte multifunc-ţionale. Graţie acestor calităţi, miniîncărcătoarele sunt folosite la din ce în ce mai multe genuri de lucrări. Lucrările de la TNB sunt un exemplu elocvent.

Brett - marcă înregistrată

Logoul Brett, vârful de lance al sistemului nostru de identitate vizuală, a devenit marcă înregistrată. Într-un limbaj formal, Oficiul de stat pentru invenţii şi mărci a eliberat Certificatul de înregistrare numărul 114049 pentru înregistrarea mărcii Brett.

Noua serie Mustang

Originalul tandem vertical de la Mustang este gata oricând să răspundă în forţă la orice provocare i se pregăteşte în timpul unei zile de lucru. Aflaţi câteva dintre aspectele care fac din încărcătoarele Mustang adevăraţi campioni ai acestei categorii.

 
Utilajele noastre in actiune
Arhiva 2021
Nu sunt articole pentru anul 2021