Se încarcă pagina ...

Încărcătoare multifuncţionale
Încărcătoare cu braţ telescopabil
Excavatoare compacte
Ciocane hidraulice
Freze
Rampe
Autobetoniere
Gradere

Mustang

Mustang, brand de tradiţie pe piaţa americană, a cărui istorie începe încă din 1865, este al doilea producător din lume de încărcătoare multifuncţionale.  

Istoria companiei Mustang în domeniul încărcătoarelor multifuncţionale începe la doar câţiva ani după apariţia conceptului de încărcător mutifuncţional cu virare prin derapare. În 1965, construind primul astfel de utilaj, Mustang-ul cu seria 1000, compania a împins limitele inovaţiei, fixând practic standardele în această nouă industrie. În cei 45 de ani care au trecut de atunci, prin fiecare utilaj produs, Mustang a stabilit noi standarde în acest sector industrial.

În momentul de faţă, compania s-a impus pe piaţa mondială ca un furnizor de încredere pentru antre­prenori din domeniul construcţiilor, al demolărilor, al amenajărilor peisagistice și al agriculturii.

Mustang a rămas fidel de-a lungul întregii sale istorii principiului conform căruia toate utilajele care ies pe poarta fabricii să fie extrem de fiabile, fără a îngloba prea multă electronică. Graţie acestui aspect, piesele de schimb necesare pe durata de viaţă a mașinilor nu vor avea costuri prea mari, iar operatorii le vor putea utiliza la potenţialul maxim.

Iată câteva dintre lucrurile de care veţi beneficia indiferent de Mustang-ul pe care îl veţi achiziţiona:

  • cabină spaţioasă cu vedere panoramică;
  • motor diesel puternic și eficient;
  • sistem universal care permite montarea rapidă a diverselor atașamente;
  • axe care nu necesită întreţinere, fiind lubrifiate și etanșate pentru utilizare îndelungată.

Încărcătoarele multifuncţionale Mustang știu să lucreze cu mai bine de 50 de echipamente diferite. Iată câteva dintre ele: cupe standard cu dinţi sau lise, braţe și roţi de excavat, săpătoare de șanţuri cu lanţ, cupe concasor, freze de pământ, echipamente de forat, lame de buldozer, gradere, perii unghiulare, cilindri compactori și cositoare. Cu un asemenea pedigriu, încărcătorul Mustang va deveni cu certitudine unul dintre cei mai calificaţi angajaţi ai dumneavoastră.

În România, Brett Motors este unicul distri­buitor al utilajelor acestei puternice companii.

Pentru mai multe detalii, vizitaţi această pagină.