Se încarcă pagina ...

 

Brett - marcă înregistrată

Logoul Brett Motors, vârful de lance al brandului nostru, reprezintă unul dintre cele mai importante elemente ale identităţii noastre vizuale. În ultimii ani, câteva companii care îşi desfăşoară activitatea în acelaşi domeniu ca şi noi, au fost atât de plăcut impresionate de el, încât au considerat oportun să şi-l însuşească. Pentru a evita astfel de surprize pe viitor, am făcut toate demersurile pentru a ne acredita simbolul drept marcă înregistrată. Într-un limbaj formal, Oficiul de stat pentru invenţii şi mărci a constatat îndeplinirea de către marca firmei Brett Motors srl a condiţiilor prevăzute în Legea 84 / 1998 şi a eliberat Certificatul de înregistrare numărul 114049 pentru înregistrarea mărcii Brett.

În continuare se poate citi textul deciziei care transformă logoul Brett Motors într-o marcă înregistrată.

În conformitate cu articolu 36 alineatele 1, 2 şi 3 din Legea 84 / 1998 republicată începând din data de 17.06.2011, în calitate de titular al mărcii aveţi dreptul să interziceţi oricăror terţi să folosească în activitatea lor comercială un semn identic sau asemănător cu marca dumneavoastră.

Astfel, conform articolului 90, alineatul 1 "Constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 3 ani sau cu amendă de la 50.000 lei la 150.000 lei săvârşirea, făra drept, a următoarelor fapte:

a) contrafacerea unei mărci;

b) punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care îl prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate;

c) punerea în circulaţie a produselor care poartă indicaţii geografice ce indică sau sugerează că produsul în cauză este originar dintr-o regiune geografică, alta decât locul adevărat de origine, în scopul inducerii în eroare a publicului cu privire la originea geografică a produsului". 

Apăsaţi aici pentru a vedea certificatul de înregistrare al mărcii Brett Motors în format pdf.

 
Utilajele noastre in actiune
Arhiva 2022
Nu sunt articole pentru anul 2022