Se încarcă pagina ...

 

FREZE SIMEX DUBLU TAMBUR

 

In Romania, compania BRETT Motors este distribuitor autorizat al frezelor fabricate de producatorul Italian SIMEX. In cei peste 20 de ani de experienta, producatorul Simex si-a dezvoltat o gama larga de freze pentru cele mai solicitate activitati. Din 2011, marca italiana deja prezenta pe piata europeana, asiatica si australiana, a patruns si pe continentul american. Frezele dublu tambur ale caror caracteristici sunt prezentate in site-ul nostru sunt indispensabile atunci cand exista cerinta pentru performante inalte, iar rezistenta terenului nu este sigura. Echipamentele noastre pot fi vazute la lucru nu doar in exploatari miniere ci si in preajma scolilor sau a spitalelor, deoarece ele nu transmit vibratii si sunt socotite si echipamente silentioase.

Pentru ca performantele sa fie exceptionale indiferent de materialul in care se lucreaza (pamant, lemn, gips, asfalt, beton si diverse alte roci cu duritati diferite, deparatamentul de proiectare este sustinut de cercetare si productie, fiind utilizate cele mai noi tehnologii de varf brevetate. Echipamentele de frezare Simex sunt alese si atunci cand vrem sa obtinem granulatia dorita eliminand concasarea.

Dorim sa mentionam cu mandrie ca in anul care a trecut, alaturi de partenerii de la Salina Praid si Sopmet am reusit sa folosim frezele dublu tambur in exploatarile minelor de sare si pentru reconsolidarea tunelurilor de cale ferata. Fiind aplicatii noi a fost necesar sa dam o importanta deosebita colaborarii dintre firmele noastre si producatorul Simex.  

 

 
Utilajele noastre in actiune
Arhiva 2022
Nu sunt articole pentru anul 2022