Se încarcă pagina ...

 

Miniîncărcător Mustang la Teatrul Naţional Bucureşti

Suntem mândri să vă anunţăm că miniîncărcătoarele cu virare prin derapare Mustang, produsul emblemă al portofoliului nostru, sunt prezente alături de Aedificia Carpaţi în incinta şantierului Teatrului Naţional din Bucureşti. Faptul că echipamentele noastre au fost alese de această firmă consacrată pentru  executarea lucrărilor de construcţii reprezintă încă o confirmare a încrederii pe care clienţii ne-o acordă. Calitatea produselor pe care le comercializăm şi profesionalismul întregului pachet de servicii cu care îmbrăcăm această vânzare, devin încet. dar sigur, un reper pe piaţa românească a utilajelor.

Lucrările care urmează să fie executate presupun consolidarea şi eliminarea arcadelor şi a zidăriei exterioare. Aceste elemente au fost adăugate în 1983 la proiectul arhitectural iniţial, care se înscria în curentul modernist al anilor '60. La sfârşitul perioadei de renovare, clădirea va reveni la forma sa iniţială, aceea de pălărie, formă care pentru mult timp a fost chiar simbolul Teatrului Naţional I.L. Caragiale.

Lucrările speciale care trebuie desfăşurate pe acest şantier au impus folosirea unui utilaj agil, fiabil, robust, care să poate lucra în spaţii înguste. Experienţa constructorului a dus la alegerea modelului Mustang 2076. Acest utilaj din gama medie a producătorului american este alegerea perfectă pentru transportul materialelor din şantier. El poate să pătrundă cu o viteză destul de mare în spaţiile înguste şi se poate deplasa uşor pe pantele de acces şi la etaje. Acest încărcător cu virare prin derapare poate fi încărcat cu materiale cântărind 67% din greutatea proprie şi, datorita hidraulicii, asigură un control excelent al braţelor şi al cupei. Forţa de rupere a materialului care trebuie încărcat asigură prin cilindrii hidraulici robuşti ai braţelor şi ai cupei peste 2900 daN. Puterea, fiabilitatea şi performanţele excelente ale utilajului sunt asigurate de tandemul format de motorul turbo-diesel Yanmar, construit în treapta a III-a de protecţie împotriva poluării, şi hidraulica excelentă a maşinii.

Acest utilaj, la fel ca şi celelalte încărcătoare cu virare prin derapare fabricate de Mustang, se recomandă cel mai bine prin performanţele de care sunt capabile atunci când sunt puse la treabă. Pentru a afla mai multe, atât despre 2076, cât şi despre restul gamei, vă rugăm accesaţi acest link

 
Utilajele noastre in actiune
Arhiva 2021
Nu sunt articole pentru anul 2021