Se încarcă pagina ...

 

Noua serie Mustang

FORŢĂ VERTICALĂ

Mustang este a doua firmă din lume care a început să producă încărcătoare cu virare prin derapare. Cunoscută la început ca Owatonna Manufacturing Company, firma şi-a realizat primul SSL în 1965. Mustang a dezvoltat în ultimii 50 de ani performanţele acestor utilaje graţie combinaţiei perfect echilibrate între experienţă, inovaţie şi viteză în trecerea proiectelor din stadiul de schiţă în stadiul de proiectare şi producţie. Astfel s-a ajuns la gama largă de utilaje compacte pe care Mustang le oferă tuturor celor care au nevoie să-şi împrospăteze flota de utilaje.

Noile modele de încărcătoare multifuncţionale cu virare prin derapare 3300V şi 2700V posedă un original sistem de ridicare pe verticală a echipamentelor prin tandemul de cai stilizaţi, adică braţele de lucru. Având capacităţile de operare de 1497 kg pentru 3300V şi 1225 kg pentru 2700V conform normelor SAE J818, SAE J732 şi ISO 14397, aceşti armăsari reprezintă greii puterii în ridicarea şi încărcarea materialelor.

Design-ul unic al braţelor asigură un control excelent şi total în atingerea cotei medii şi maxime în ciclul de mişcare a braţelor. Modelul 3300V ajunge la o înălţime de 3332mm pentru asigurarea unei încărcări şi descărcări uşoare şi sigure.

Cele două modele sunt echipate cu acelaşi motor Yanmar turbodiesel ce asigură un cuplu maxim de 292 Nm necesar asigurării performanţelor de lucru.


 

ÎMBLÂNZIŢI SPIRITUL SĂLBATIC

Originalul tandem vertical de la Mustang este gata în forţă pentru orice provocare i se pregăteşte în timpul unei zi de lucru dispunând de:

 • nivel înalt de încărcare şi descărcare;
 • capacitate mare de încărcare;
 • consum redus datorită controlului electronic pe care îl are motorul si posibilităţii de reglare a turaţiei în funcţie de solicitare;
 • şasiu rigid cu o distribuire excelentă a greutaţilor şi mărirea distanţei între axe pentru stabilitate maximă;
 • sistem hidraulic pentru alimentarea echipamentelor opţionale cu posibilitatea reglarii debitului de ulei în funcţie de activitate;
 • vizibilitate excelentă de jur împrejur şi a sistemului de cuplare rapidă chiar şi când braţul este ridicat la maxim.
   

URCAŢI PE ŞA

Cabina este nucleul performanţelor oricărei activităţi.Mustang înţelege acest aspect şi a realizat acest punct de lucru al operatorului cu toate opţiunile necesare pentru personalizarea opţională în funcţie de nevoile dumneavoastră. În acest sens puteţi opta pentru:

 • structură de protecţie ROPS/FOPS a operatorului în cazul impactului cu alte materiale sau împotriva răsturnării;
 • vizibilitate excelentă ce permite vizualizarea cuţitului de cupă din poziţia aşezată a operatorului;
 • bară de protecţie şi confort pentru operator cu posibilitate de reglare şi centură de siguranţă;
 • comenzi şi control cu joystick reglabile şi scaun cu suspensie de aer;
 • cabină presurizată pentru lucru în condiţii curate, fără zgomot şi posibilitatea încălzirii sau climatizării.
   

TIMPUL ÎNSEAMNĂ BANI. ŢINEŢI–LE ÎN FRÂU

Printr-o largă paletă de echipamente ce pot fi comandate opţional de la dealerul dumneavoastră, încărcătorul vertical cu virare prin derapare poate fi transformat foarte uşor pentru a răspunde tuturor cerinţelor afacerii dumneavoastră.

Prin sistemul de cuplare rapidă cu acţionare manuală (MULTI–TACH) sau hidraulică (POWER–A–TACH) puteţi utiliza peste 50 de echipamente industriale care vă schimbă cu fiecare echipament maşina de bază intr-un nou utilaj specializat pentru o anumită activitate indifferent de anotimp. Acţionarea echipamentelor se realizează hidraulic. Debitul necesar este preluat prin cuplarea rapidă la maşina de bază.

 
Utilajele noastre in actiune
Arhiva 2022
Nu sunt articole pentru anul 2022