Se încarcă pagina ...

 

UTIL la UTILITATI !

 

In ultima jumatate a anului trecut, proiectul NET CITI a luat amploare in capitala Romaniei, sectoarele vizate a fi atacate fiind zonele semicentrale, unde retelele de fibra optica trebuie sa fie ingropate undeva in jurul adancimii de 40cm.

Mare parte din societatile angrenate in executia acestui proiect au inteles ce mina de aur este un Mustang echipat cu roata de frezare, si acum, cateva roti deja sapa in asfaltul si betonul prea-incercatei noastre capitale, starnind, mai mult decat praful (au rezervoare de apa pentru stropire), un interes din ce in ce mai sporit in randul firmelor care n-au apucat inca sa aiba si ele asa ceva.

Vazand un potential excelent in acest utilaj, dl.Petre Mazilu, directorul general al uneia dintre firmele de top din domeniu, SC GENERAL MPM IMPEX SRL, a decis la finalul anului trecut sa investeasca intr-un Mustang cu o roata de frezat, considerand ca este o solutie tehnica de viitor pentru activitatea firmei pe care o conduce.

Speram ca imaginile prezentate sa fie mai sugestive decat detaliile noastre. Nu ne dorim, in aceste randuri, decat sa facem o introducere a acestor echipamente de frezat, pentru a va putea dezvalui cate lucruri excelente se pot face cu ele.

Prezentarea lor tehnica, cu detalii legate de presiuni, debite si puteri hidraulice, o vom realiza
intr-un numar viitor al revistei.

Dorim numai sa mai mentionam ca BRETT Motors vine in ajutorul firmelor care sunt angajate sa puna in opera proiecte importante de utilitati, prin oferte atractive a cunoscutului multifunctional Mustang ce poate fi dotat cu echipamente performante, realizate de firme renumite din Europa sau USA.

Misiunea noastra este sa transmitem clientilor nostri informatii complete despre utilajele si echipamentele multifunctionale si sa le oferim cele mai bune solutii, perfect personalizate pe nevoile fiecaruia dintre ei.

Pe parcursul anilor de colaborare am reusit sa facem din clienti, adevarati prieteni si parteneri in afaceri. Impreuna cu producatorii, suntem angrenati in lucrari ce vor schimba fundamental calitatea realizarii utilitatilor. Nu trebuie uitat suportul tehnic si de calitate, precum si know-how-ul acordat de catre producatorii utilajelor. Astfel intregim familia din Romania cu firmele recunoscute pe plan mondial pentru traditia si cercetarea in domeniu.

Si, la final, dorim sa va lansam o provocare: in saptamana 4 ne va vizita dl. Cristiano Legittimo, director regional de vanzari a companiei producatoare de roti de frezat, SIMEX.

Daca doriti informatii calde si detaliate, si mai mult, pentru oferte speciale – ce suntem siguri ca vor exista – nu ezitati sa ne contactati pentru a putea stabili o intalnire. Suntem bucurosi sa fim langa dvs., astfel incat sa putem construi impreuna bazele unor noi relatii de parteneriat.

 

 

 

Stimati cititori, va rugam sa cititi cu atentie si sa raspundeti la urmatoarele 5 intrebari.

1. Este nevoie de un sant ingust pe trotuarele sau arterele marilor orase?

2. Trebuie instalate rapid retele de fibra optica?

3. Trebuie facuta repede o reparatie sau o traversare de strada, FARA a opri traficul?

4. Se doreste productivitate, acuratete, rapiditate?

5. Mai mult, se doreste o lucrare cu costuri minime?

Daca obtineti cel putin 4 raspunsuri de DA la aceste intrebari, atunci solutia ideala v-o putem oferi noi: un Mustang echipat cu roata de frezat.

Puteti sapa in asfalt, beton si pamant, cu un singur operator, fara bataie de cap, iar cu materialul rezultat puteti umple santul obtinut.

Mustang cu roata Simex

Mustang cu roata Simex

Mustang cu roata Simex
Mustang cu roata Simex
Mustang cu roata Simex

Mustang cu roata Simex

 
Utilajele noastre in actiune
Arhiva 2022
Nu sunt articole pentru anul 2022