Se încarcă pagina ...

 

Brett Motors - echipa
Brett Motors - Mustang alilniate
Brett Motors - Mustang cu cupa ridicata
Brett Motors - Mustang cu echipamente

Indiferent de domeniul în care activaţi: agricultură, zootehnie, construcţii, amenajări peisagistice sau demolări, în acest catalog veţi găsi câteva sugestii pentru perfecţionarea flotei dumneavoastră de utilaje.

Specialitatea noastră sunt utilajele compacte multifuncţionale. Este vorba despre maşini puternice, extrem de versatile, uşor de manevrat şi de întreţinut, care se descurcă de minune în spaţii înguste.

Cele mai importante produse din parcul nostru de utilaje sunt: încărcătoarele multifuncţionale, încărcătoarele cu braţ telescopabil şi excavatoarele compacte.

Pentru ca eficienţa pe care o veţi obţine utilizându-le să fie maximă, pentru fiecare dintre cele 3 genuri de utilaje avem o întreagă gamă de echipamente.

Ca o completare a ofertei noastre de bază, în portofoliul Brett veţi găsi încă 3 produse care pot lucra foarte bine atât împreună cu utilajele compacte cât şi cu excavatoare sau buldoexcavatoare mai mari: ciocane hidraulice, freze şi rampe pentru încărcarea utilajelor în remorci.

De la bun început vă vom fi alături recomandându-vă echipamentul optim pentru operaţiunile pe care doriţi să le desfăşuraţi. De câte ori veţi dori să vă împrospătaţi parcul de utilaje vă vom oferi consultanţa tehnică de care aveţi nevoie ca să faceţi alegerea cea mai bună.

Şi pentru că nu vrem ca relaţia noastră să se încheie după prima afacere, suntem gata să vă oferim servicii post-vânzare exemplare.

Navigaţi în site, găsiţi produsele de care aveţi nevoie şi căutaţi-ne. Suntem la un telefon distanţă.


BRETT = BREZOIANU’S TOUGH TEAM

Monica Brezoianu, fondatoarea companiei, absolvea secţia TCM a Universităţii Politehnice Bucureşti în anul 1994. Doi ani mai târziu, îşi începea ucenicia în domeniul utilajelor multifuncţionale, în cadrul reprezentanţei Bobcat România. În scurt timp, utilajele multifuncţionale au devenit pentru ea o adevărată pasiune.

În noiembrie 2005, după aproape 10 ani în care a acumulat experienţă în acest domeniu, doamna Brezoianu s-a decis să îşi investească pasiunea şi know-how-ul acumulat într-o nouă companie. Astfel ia naştere Brett Motors, societate creată cu scopul declarat de a pune la dispoziţia pieţei româneşti unele dintre cele mai bune utilaje multifuncţionale, precum şi un pachet performant de servicii, pe măsura echipamentelor distribuite.

Firesc, compania s-a dezvoltat în mod curat şi frumos. Au existat multe împliniri şi momente fericite, dar au apărut şi inevitabilele neajunsuri, care au fost însă depăşite. La fel ca pentru mai toată lumea, anii 2009 şi 2010 au fost dificili şi pentru Brett. Însă nu într-atât de dificili încât să înfrângă pasiunea echipei pentru lucrurile care contează cel mai mult pentru noi, acelea de a împărtăşi tuturor din ceea ştie să facă cel mai bine: utilaje multifuncţionale.


MISIUNEA BRETT

Vrem să le transmitem clienţilor noştri informaţii complete despre utilajele şi echipamentele multifuncţionale şi să le oferim cele mai bune soluţii, perfect personalizate pe nevoile fiecăruia dintre ei.

 

VIZIUNEA NOASTRĂ

Viziunea noastră porneşte de la pasiunea autentică şi profundă pe care o avem pentru utilajele multifuncţionale. Ştim că aceste echipamente pot rezolva cu succes o mulţime de lucrări, şi de aceea ne imaginăm un viitor în care ele muncesc peste tot. Visăm la momentul în care până şi proprietarii de case particulare din România vor avea în garaj, pe lângă maşină, şi un utilaj multifuncţional cu câteva accesorii.

Din acest motiv, puteţi fi sigur că suntem capabili să înţelegem exact care sunt nevoile dumneavoastră vizavi de acest gen de utilaje şi vă vom oferi exact ceea ce vă trebuie!


IDENTITATEA NOASTRĂ

Esenţa companiei noastre este cel mai bine sintetizată în logo-ul Brett. El este, în opinia fondatoarei, reprezentarea cea mai fidelă a echilibrului fin care trebuie să existe între puterea utilajelor şi aceea a oamenilor care le folosesc pentru a-şi duce lucrările la bun sfârşit.

Brand-ul Brett reprezintă identitatea noastră şi este una dintre cele mai valoroase proprietăţi ale companiei. Suntem foarte atenţi cu felul în care îl tratăm şi de fiecare dată facem tot ce trebuie pentru a-i proteja reputaţia. Una dintre preocupările noastre cele mai importante legate de acest subiect este utilizarea corectă a elementelor noastre identitare. Prin acest lucru înţelegem atât statutul legal al logo-ului Brett, cât şi tratamentul corespunzător al acestuia şi al celorlalte elemente grafice pe toate materialele noastre de comunicare: pagina web, cataloage, mape sau pe orice alt element de promovare.

Drept urmare, vă rugăm să ne solicitaţi acordul ori de câte ori veţi dori să utilizaţi în vreun fel sau altul elementele brand-ului nostru. Vă promitem că vă vom sta alături.


FILOSOFIA NOASTRĂ

Iată cele 3 reguli pe care se întemeiază filosofia noastră:

1. Ne concentrăm pe client. Din momentul în care compania a luat naştere, scopul nostru a fost să vă oferim cea mai bună experienţă posibilă în rezolvarea oricărei probleme, indiferent cât de gravă ar fi fost aceasta. Ne asigurăm că tot ceea ce facem este benefic pentru dumneavoastră şi pentru afacerea pe care o conduceţi. De aceea nu alegem niciodată soluţiile cele mai la-ndemână, ci căutăm soluţiile cele mai eficiente pentru clientul nostru.

2. Facem un singur lucru, dar îl facem extrem de bine. Brett se pricepe la utilaje multifuncţionale. Ştim exact la ce ne pricepem cel mai bine şi cum ne putem îmbunătăţi activitatea. Vom concura tot timpul numai cu cei mai buni din acest domeniu şi, chiar dacă ne va lua 100 de ani să devenim cei mai buni în multifuncţionale, suntem siguri că vom reuşi.

3. Nu ne mulţumesc rezultatele de moment, chiar dacă sunt excelente. Pentru noi rezultatele extraordinare nu sunt suficiente. Ne stabilim obiective care ştim că nu pot fi atinse într-un orizont scurt de timp, pentru că nemulţumirea în faţa realităţilor din prezent constituie forţa noastră pentru viitor.