Se încarcă pagina ...

 

OFERTA IERNII

BRETT MOTORS vine in intampinarea dumneavoastra cu super ofera iernii !!! MUSTANG 2700V multifunctionalul care nu trebuie sa va  lipseasca din parcul de utilaje pentru lucrari indiferent de loc si anoptimp.

ECHIPAMENTE DE IARNA

Principalele echipamente folosite iarna pe utilajele MUSTANG sunt: LAMA DE ZAPADA, TURBOFREZA DE ZAPADA, SARARITA, PERIA UNGHIULARA. Suntem oricand la dispozitia dumneavoastra pentru a va comunica oferta speciala pentru aceste echipamente.

FREZE SIMEX DUBLU TAMBUR

Inca de la infiintare, misiunea noastra ramane de a transmite clientilor informatii complete despre utilajele multifunctionale si echipamentele pe care le comercializam, precum si cele mai bune solutii perfect personalizate pe nevoile fiecarei lucrari.

UTIL la UTILITATI !

In ultima jumatate a anului trecut, proiectul NET CITI a luat amploare in capitala Romaniei, sectoarele vizate a fi atacate fiind zonele semicentrale, unde retelele de fibra optica trebuie sa fie ingropate undeva in jurul adancimii de 40cm.

Miniexcavator Hanix la lucru pe Stadionul Naţional

Prin partenerul nostru Gama Verde, utilaje din portofoliul Brett Motors participă la lucrările pentru ridicarea Stadionului Naţional "Lia Manoliu". Un miniexcavator Hanix şi un încărcător cu virare prin deplasare marca Thomas sunt la lucru pe şantierul stadionului.

Miniîncărcător Mustang la Teatrul Naţional Bucureşti

Adaptabilitatea şi versatilitatea sunt atuurile cele mai importante ale echipamentelor compacte multifunc-ţionale. Graţie acestor calităţi, miniîncărcătoarele sunt folosite la din ce în ce mai multe genuri de lucrări. Lucrările de la TNB sunt un exemplu elocvent.

Brett - marcă înregistrată

Logoul Brett, vârful de lance al sistemului nostru de identitate vizuală, a devenit marcă înregistrată. Într-un limbaj formal, Oficiul de stat pentru invenţii şi mărci a eliberat Certificatul de înregistrare numărul 114049 pentru înregistrarea mărcii Brett.

Hanix H16D

Hanix 16D, acesta model din noua generaţie de miniexcavatoare Hanix, este un utilaj robust, fiabil care poate atinge niveluri ridicate de performanţă şi care asigură confort, siguranţă şi control uşor pentru operator.

Oferta lunii mai

Cupele malaxor şi periile cu cupă colectoare, în luna mai, au preţuri extrem de atractive la Brett Motors. Aflaţi mai multe despre această ofertă precum şi detalii legate de toată gama de produse aflată în promoţie.

Hanix şi Steelwrist

Hanix Europe Limited l-a desemnat în mod oficial pe producătorul Suedez Steelwrist AB ca fiind cel mai indicat industriaş european atunci când vine vorba despre echiparea excavatoarelor Hanix cu dispozitive rotoînclinabile.

CONEXPO-CON

In perioada 22 - 26 Martie va avea loc in USA - Nevada la Las Vegas, CONEXPO-CON/AGG. Va fi locul de adunare internaţională in 2011 pentru industria de construcţii.

Noua serie Mustang

Originalul tandem vertical de la Mustang este gata oricând să răspundă în forţă la orice provocare i se pregăteşte în timpul unei zile de lucru. Aflaţi câteva dintre aspectele care fac din încărcătoarele Mustang adevăraţi campioni ai acestei categorii.

Samoter 2011

De 3 ani, încoace, datorită tematicii, acest eveniment este cunoscut ca Expoziţia internaţională pentru industria construcţiilor de maşini utilizate în terasamente.

 
Utilajele noastre in actiune
Arhiva 2021
Nu sunt articole pentru anul 2021