Se încarcă pagina ...

Brett - echipa de service
Brett - masina de service
Brett - Mustang service
Brett - service
Brett - socomec service

CONSILIERE FINANCIARĂ

Brett Motors vă oferă soluţii de finanţare prin intermediul companiilor de leasing prezente pe piaţa românească. Având deja 4 ani de experienţă în colaborarea cu societăţi de leasing de top de pe piaţa românească, reprezentanţii de vânzări Brett vă pot consilia asupra celei mai bune metode de finantare, în aşa fel încât dumneavoastră să obţineţi cea mai mare valoare adăugată.

Flexibilitatea este una dintre valorile în care credem cu tărie, de aceea, acceptăm şi colaborări cu societăţile de leasing agreate de dumneavoastră.

Pentru mai multe informaţii legate de o posibilă finanţare, nu trebuie decât să ne scrieţi un e-mail la adresa brett@brett.ro cu solicitările cărora doriţi să le dăm curs. Vă vom răspunde în maximum 24 de ore.


SUPORT TEHNIC: SERVICE ŞI PIESE DE SCHIMB

Specialiştii noştri, atât inginerii cât şi tehnicienii, sunt formaţi în cadrul unor training-uri organizate de către producătorii utilajelor pe care îi reprezentăm pe piaţa din România. Astfel soluţiile lor tehnice sunt cele corecte, şi folosesc piese de schimb si consumabile originale.

Pentru că înţelegem perfect cât de importantă este funcţionarea continuă şi la paramentri maximi a utilajelor dumneavoastră, suntem gata să intervenim de urgenţă, indiferent de problemele care vă împiedică să vă desfăşuraţi munca. În acest scop ne-am dotat cu autoutilitare de service, complet dotate cu echipamentele necesare oricărei intervenţii de urgenţă. Mai exact, tehnicienii Brett se deplasează la sediul dumneavoastră oriunde în ţară.

 

CLIENT 24

Prin intermediul departamentului tehnic, Brett Motors vă oferă programul său unic Client 24. Acest program este menit să vă ofere plus-valoare şi să vă eficientizeze costurile.

Ce înseamnă pentru dumneavoastră programul Client 24?

  • 24 de secunde ne trebuie pentru a vă prelua apelurile telefonice de urgenţă;
  • 24 de minute este perioada în care un consilier tehnic vă va contacta pentru a stabili cea mai bună cale de urmat;
  • 24 de ore este timpul necesar unui echipaj de service pentru a ajunge la dumneavoastră ca să rezolve problema apărută;
  • 24 de zile este termenul la care acceptăm plăţile facturilor de service, pe baza de instrumente de plată;
  • 24 de săptămâni este garanţia oferită de Brett pentru reperele originale înlocuite;
  • 24 de luni putem colabora pe baza de contract de asistenta tehnică:
  • 24 de ani este dedicarea Brett faţă de utilajele dumneavoastră.

Pentru ca dumneavoastră sunteţi clientul nostru de 24 de carate!

Pentru mai multe informaţii despre intreţinere preventivă sau service, vă rugăm să contactaţi echipa Brett.